Home Gezondheid Herstellen van cvs/me

Herstellen van cvs/me

0
0

Herstellen van cvs/me

 

25 jaar heb ik vage klachten gehad en was ik gewoon moe. Niet gewoon moe maar een deken van moeheid. Het zijn zware jaren geweest, ook omdat niemand wist wat er nu aan de hand was met mij. Uiteindelijk is er de diagnose cvs/me gesteld. Dat gaf toch rust en erkenning. Door het nooit op te geven ben ik uiteindelijk hersteld hiervan. 

Wat heeft mijn herstel tot stand gebracht?

  • Voeding. Ik eet ketogeen. Voeding kan je maken en breken. De voor jou juiste voeding is essentieel bij de proces. 
  • Virus. Onder cvs/me zit meestal een virus. Met behulp van vortexhealing heb ik die verwijderd.
  • Emoties. Een onderdeel wat de cvs/me in stand houdt zijn onverwerkte emoties. Gaat vaak over grenzen en/of de manier waarop je het leven ervaart. Ook dit heb ik verwijderd met vortexhealing. 
  • Supplementen. Ik neem iedere dag mag365, probiotica en Aloe vera. Vooral de probiotica (goede darmflora) en aloe vera (gezonde darmwand) zijn belangrijke factoren . Gezondheid begint nou eenmaal in je darmen. Uit onderzoek komt een relatie naar voren tussen cvs/me en darmflora. Zie hieronder.

Wetenschappers hebben abnormale aantallen van specifieke darmbacterien gevonden bij personen met het chronisch vermoeidheidssyndroom, inclusief degenen met en zonder PDS (prikkelbare darm syndroom).

De studie is een van de eerste die een disbalans in de darmbacterien uitzoekt bij personen met ME/CVS en IBS. ME/CVS is een complexe verzwakkende aandoening gekenmerkt door extreme moeheid na inspanning en andere symptomen zoals spier-en gewrichtspijn, cognitieve stoornissen, slaapstoornissen en orthostatische intolerantie. Ruim 90 procent van de patienten met ME/CVS heeft ook PDS. Er is nog veel onderzoek nodig om precies in kaart te brengen wat er nodig is bij CVS/ME maar zorg er in ieder geval voor dat je darmen in een zeer goede conditie zijn.

Wil je ook ketogeen gaan eten volg dan de cursus 28 dagen ketogeen

 

Laad meer gerelateerde berichten
 • Obese

  Obese Gisteren zag ik voor de eerste keer het programma obese. De onmacht van het echtpaar…
 • Donkere kringen onder de ogen

  Donkere kringen onder ogen Reclame is altijd een bron van inspiratie voor me. Deze keer al…
 • Buikpijn

  Buikpijn Veel van mijn klanten hebben buikpijn. Soms met een opgeblazen gevoel en winderig…
Laad meer in Gezondheid

Laat een boodschap achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Controleer ook

Obese

Obese Gisteren zag ik voor de eerste keer het programma obese. De onmacht van het echtpaar…