Home Voeding Ketogeen dieet Mijn weg naar een ketogene levensstijl

Mijn weg naar een ketogene levensstijl

0
0

Mijn weg naar een Ketogene levensstijl

Mijn hele leven ben ik op zoek naar optimale gezondheid. Heb me nooit neergelegd bij ziektes en gebrek aan energie. Onvermoeibaar in mijn zoektocht. Met hoop en vaak ook met verdriet als het de verkeerde weg bleek te zijn.

Maar stapje voor stapje werd het voor mijn helderder. Vooral toen ik rawfood ging eten knapte ik erg op. Werd mijn leven anders.

Maar na een jaar of 5 streng en minder streng rawfood te eten merkte ik dat mijn lichaam weer achteruit ging. Ik kwam weer terug in verslavingen zoals suiker en mijn energie zakte.

En toen kreeg ik een telefoontje van een vriendin. Haar broer uit de VS was bezig met een dieet: Bulletproof diet. En het voelde voor haar meteen als de sleutel voor haar zoektocht naar optimale gezondheid. Ik hoorde eigenlijk niet zoveel nieuws in haar verhaal maar ik voelde wel dat Bulletproof diet ook voor mij de sleutel zou zijn. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn klanten.

En toen ging het snel. We kwamen erachter dat er een Bulletproof coach opleiding is van 9 maanden intensieve studie en dat de start het weekend erna in Londen zou zijn. En zo zaten we dat weekend in Londen en volgde 9 maanden verdieping en verbreding van al mijn kennis over gezondheid.

Wat ik daar heb geleerd heb ik gecombineerd met mijn kennis van 13 jaar therapeut zijn en grondige studie van de relatie tussen voeding en gezondheid. Deze site, en alles wat er op staat is het resultaat. Omdat het mijn doel en missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond te worden en te blijven. 

Eigenlijk is de essentie van waar ik bij wil helpen vragen als: “Hoe zet ik de beste versie van mezelf neer? Wat houdt mij tegen om mijn doelen te bereiken? Wat zijn de factoren die van negatieve invloed zijn?”

Voedsel is een belangrijke component in het geheel. Meer dan je denkt. Een boterham waar je niet tegen kan kan er voor zorgen dat je ’s avonds huilend het leven niet meer ziet zitten. Of je ’s nachts wakker houden , kilo’s overgewicht verklaren of zelfs psychoses veroorzaken.

Maar er is meer dan voedsel. Er zijn zoveel factoren van invloed. Relaties, schimmels in je huis, hormoonbalans, stress, etc etc.

Een ketogene levensstijl is niet dogmatisch. Geeft niet aan wat je wel en niet moet eten. Het geeft een handvat om uit te zoeken wat het beste voedingspatroon voor jou is. Zodat ook jij de beste versie van jezelf neer kunt zetten.

Dit is de zoektocht die ik met mezelf en mijn klanten maak. En geloof me, dat is geweldig omdat het resultaat vaak zo snel bereikt kan worden. Kleine aanpassingen kunnen groot verschil maken.

 

Laad meer gerelateerde berichten
  • Hoe kom ik slank de vakantie door

    Hoe kom ik slank de vakantie door De vraag “Hoe kom ik slank de vakantie door”…
  • Het geheim van afvallen

    Het geheim van afvallen Het geheim van afvallen is niet een dieet. Het geheim van afvallen…
  • Obese

    Obese Gisteren zag ik voor de eerste keer het programma obese. De onmacht van het echtpaar…
Laad meer in Ketogeen dieet

Laat een boodschap achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Controleer ook

Hoe kom ik slank de vakantie door

Hoe kom ik slank de vakantie door De vraag “Hoe kom ik slank de vakantie door”…