Home Wie is Elsa?

Wie is Elsa?

Al zolang ik me kan herinneren wilde ik verpleegkundige worden. Maar ik liep aan tegen het feit dat regulier zo vaak geen antwoorden heeft op wat er nu eigenlijk aan de hand is. Na een verpleegkundige opleiding volgde een studie psychologie. Een studie psychologie geeft veel informatie over menselijk gedrag maar weinig informatie over jezelf. Mijn zoektocht naar informatie over mijzelf ontstond vanuit lichamelijke klachten die na 25 jaar gediagnosticeerd werd als CVS/ME (chronisch vermoeidheids syndroom). Deze zoektocht richtte zich zowel op het lichamelijke als op het spirituele vlak.

Vanaf het moment dat ik in 2006 in aanraking kwam met Vortexhealing is mijn leven ingrijpend veranderd. Niet alleen zijn thema’s en klachten verdwenen of minder belangrijk geworden, ook het ontwaken heeft mogen plaatsvinden. Er zit een stevige bodem in. Het leven is een feest, ook als het een dag of periode helemaal geen feest is.

In de loop der jaren is me steeds duidelijker geworden wat de rol van voeding is op de kwaliteit van je leven. Voeding kan je gezondheid breken maar ook weer maken. Kennis verkrijgen over voeding en de relatie met lichamelijk en psychisch welzijn is een belangrijke drive in mijn leven.

Na jaren gewerkt te hebben als beleidsmedewerker, HRM en manager ben ik sinds 2006 zelfstandig als natuurgeneeskundig therapeut.

Jaarlijks volg ik 3-4 keer vortexhealing trainingen. Verder heb ik opleidingen gedaan als: mediator, Naet therapeut, coach, Bulletproof coach bij Dave Asprey en bewustzijnstrainingen.

Mijn doel en missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen optimaal gezond te zijn en te blijven. Als ik jou kan helpen dan zou ik dat erg fijn vinden.

Meer weten?
Je kunt me bellen op 06-26618460,
of mailen naar: houtepen@mac.com